Sport

Sepsi OSK l-a transferat pe atacantul Marius Coman, golgheterul Corvinului Hunedoara

Sepsi OSK a ajuns la un acord cu câştigătoarea Cupei României pentru transferul atacantului Marius Coman. Golgheterul Corvinului Hunedoara va ajunge la Sfântu Gheorghe în noul sezon.

Marius Coman (27 ani) a fost cel mai bun marcator al acestei ediții de Cupa României, cu 6 goluri, și golgheterul Corvinului Hunedoara, cu alte 10 reușite în Liga 2. De altfel, grație acestor realizări, atacantul a prins un transfer spectaculos la Sepsi, după cum a confirmat chiar antrenorul Florin Maxim.

„Coman merită să facă pasul la Sepsi. Nu știu dacă sunt trei de profilul lui în Superliga. Era păcat să-l ținem. Și salariul contează, își întemeiază o familie. Din punctul nostru de vedere, ne-am atins obiectivul, și el cu noi. Îi mulțumim, îi urăm baftă și sper să găsim altul”, a declarat Florin Maxim, în direct la ProSport Live.

225.000 de euro este cota lui Marius Coman, potrivit publicației Transfermarkt. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Minaur, Bucovina Pojorata, Academica Clinceni, CFR Cluj, U Cluj, CSM Reșița, Comuna Recea și Petrolul Ploiești.

Sepsi l-a convins și pe Ovidiu Popescu să vină la Sfântu Gheorghe

Tot în această săptămână, președintele covăsnenilor, Hadnagy Attila, a mărturisit că s-a ajuns la un acord cu Ovidiu Popescu (30 ani), fotbalist al cărui contract cu FCSB a ajuns la final în această vară. Chiar dacă Gigi Becali i-a propus prelungirea angajamentului pentru încă un sezon, oficialul lui Sepsi a precizat că închizătorul și-a exprimat dorința de a semna cu echipa din Sfântu Gheorghe.

„Ne-am înțeles și cu Ovidiu Popescu, sunt mari șanse să vină la noi. Suntem încântați, e totuși un campion al României, un jucător cu experiență care poate acoperi mai multe posturi”, a spus Attila Hadnagy, citat de Hotnews.

Foto sus: Emil Sebastian Popescu / Sport Pictures

Publicitate
banner we radio