Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK joacă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. Echipele de start

În etapa a 11-a din Liga 1, Sepsi OSK primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, o partidă care are loc duminică, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Gazdele sunt neînvinse de șase partide în campionat și Cupă, iar cu un nou succes ar urca provizoriu pe ultima treaptă a podiumului. Oaspeții stau și mai bine în clasament, iar o victorie i-ar propulsa până pe locul 2.

Publicitate

Sepsi a ajuns la 5 meciuri consecutive fără înfrângere și doar un gol încasat în această perioadă. În deplasare, medieșenii au 2 înfrângeri, un egal și o victorie, dar au potențial să plece neînvinși de la Sfântu Gheorghe.

Antrenorul Eugen Neagoe spune că se aşteaptă la un joc greu, cu una dintre echipele în formă ale Ligii 1.

„Ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă în formă în acest moment. Dar şi noi suntem poate în aceeaşi situaţie, pentru că avem 6 jocuri oficiale fără înfrângere şi îmi doresc să avem continuitate în rezultate”, spune antrenorul lui Sepsi.

Duminică, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, Sepsi nu se va putea baza pe Stephan Drăghici, care este suspendat, însă restul lotului este apt de joc.

Echipele de start

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Vașvari, Fulop – Velev, Tandia, Simonovski – Hamed
Rezerve: Fejer, Hadnagy, Ștefan, Nouvier, Mensah, Karnitski, A. Rus|
Antrenor: Eugean Neagoe

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, Constantin, Fofana, Trif – Cristea, Aurelio – Olaru, Elly Fernandes, Caiado – Fortes
Rezerve: Batista, Diallo, Ivanov, Gomes, Chamed, Romeo, Bușu
Antrenor: Mihai Teja

Publicitate
banner we radio