Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK joacă în deplasare cu FC Botoşani. Echipele de start

FC Botoşani şi Sepsi OSK se întâlnesc luni, de la ora 18:00, în penultimul meci al etapei a şasea din Liga 1 de fotbal.

FC Botoşani are o singură victorie după cinci runde, însă şi o singură înfrângere. Moldovenii joacă foarte defensiv şi au terminat la egalitate de trei ori, iar acum sunt pe locul 11, cu şase puncte. Golaverajul este unul foarte modest, cu doar şapte goluri marcate şi şase primite. FC Botoşani are trei meciuri la rând fără victorie, iar în ultima rundă a fost învinsă pentru prima oară în acest sezon, 1-2 cu Poli Iaşi.

Publicitate

De partea cealaltă, Sepsi stă mult mai bine, fiind pe locul şapte, la limita dintre play-off şi play-out. Sepsi a reuşit în cinci partide să obţină două victorii şi un egal, fiind învinsă de două ori. Şase din cele şapte puncte au fost obţinute pe teren propriu, în deplasare descurcându-se destul de modest, un singur egal cu Astra. Runda trecută, Sepsi a fost învinsă de FCSB, scor 0-2, după un meci foarte echilibrat, în care gruparea din Sf. Gheorghe ar fi putut scoate un egal dacă era mai atentă pe final.

Botoşani stă foarte bine la meciurile directe. Nu a pierdut niciodată cu Sepsi, bifând trei victorii şi o remiză. Sepsi pleca totuşi cu un punct de la Botoşani în luna aprilie a acestui an, după un 2-2 spectaculos.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: FC Botoşani – 24 ani şi 7 luni; Sepsi OSK – 25 ani şi 10 luni.

Echipele de start:

Botoşani: Pap – Patache, Chindriş, A. Burcă, Soiledis – J. Rodriguez, Oaidă – Chitoşcă, Ongenda, Golofca – M. Roman

Rezerve: F. Martin, Piţian, Piftor, Corban, Enriko, Brekalo, E. Florescu

Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vaşvari – Drăghici, Fulop, Tandia – Simonovski

Rezerve: Fejer, Nouvier, Karnitski, Mensah, Ad. Rus, Hamed, F. Ştefan

Publicitate
banner we radio