Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK începe la Voluntari ultimele cinci „finale” pentru calificarea în playoff

Înaintea ultimelor cinci partide din sezonul regulat, Eugen Neagoe nu se mulţumeşte cu locul pe care Sepsi îl ocupă în clasament: revelaţia campionatului este a patra în Liga 1, la doar cinci puncte de podium. În primul meci oficial din 2019, ardelenii joacă pe terenul ultimei clasate, FC Voluntari.

„Acum ne uităm cu mare atenţie la primele trei echipe care sunt clasate în faţa noastră şi mi-aş dori să depăşim cel puţin una, două, în funcţie de jocul pe care îl vom arăta. Nu este foarte elocvent acest clasament, cred eu că Voluntariul a demonstrat în ultima perioadă, de când a venit Bergodi, că este o echipă bună, valoroasă, nu întâmplător a avut rezultate bune spre finalul perioadei din decembrie”, a declarat antrenorul lui Sepsi.

Cristiano Bergodi crede că poate produce minunea la Voluntari, echipă care în două dintre precedentele trei sezoane a disputat barajul de menţinere în Liga 1.

„Sunt sigur că, alături de băieţi, ne vom salva de la retrogradare pentru că avem aceleaşi şanse cu celelalte echipe”, a spus şi „principalul” ilfovenilor.

Echipa lui Eugen Neagoe are trei victorii pe teren străin în acest sezon al Ligii I şi tot în deplasare a obţinut şi singurul succes în confruntările cu FC Voluntari. Se întâmpla în play-out-ul sezonului trecut atunci când Sepsi se impunea cu 2-1. În tur a fost egal la Sfântu Gheorghe, într-un joc în care Tandia a reuşit o egalare nesperată pentru gazde în al şaselea minut de prelungire. 

Deşi a adus cinci jucători noi în această iarnă, Neagoe începe partida de la Voluntari în aproximativ aceeaşi formulă ca în 2018. Primul 11 trimis în teren de Sepsi OSK: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Rus – Drăghici, Vaşvari, Ştefan – Tandia.

Partida are loc duminică de la ora 17:00.