Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK – Dinamo, primul meci cu casa închisă după mult timp

Sepsi OSK şi Dinamo se întâlnesc sâmbătă seara de la ora 20:00 la Sfântu Gheorghe într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1 de fotbal.

Cele două echipe vin după meciuri total diferite. Gazdele din această seară au pierdut surprinzător etapa trecută la ultima clasată, FC Voluntari, cu un categoric 4-2, în timp ce „câinii” par să-şi fi revenit sub comanda lui Mircea Rednic, şi vin la Sfântu Gheorghe după un 3-0 clar cu Poli Iaşi.

Publicitate

Pentru Dinamo este ultima şansă de a mai spera la playoff, în timp ce Sepsi OSK nu mai are voie să facă paşi greşiţi dacă mai vrea să termine în primele 6 la finalul sezonului regulat.

Directorul sportiv al lui Sepsi, Bokor Janos, a anunţat sâmbătă că ultimele 200 de bilete pentru această partidă s-au vândut azi, aşa că meciul se va juca cu casa închisă.

Înaintea acestei partide, Sepsi se află pe locul 6, unde a coborât după victoria Astrei de vineri seară cu Viitorul. În schimb, Dinamo e pe 11 şi are nevoie de victorie ca să mai spere măcar matematic la un loc în playoff.

Primul 11 trimis în teren de Eugen Neagoe: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Rus, Velev – Hamed, Vaşvari, Tandia – Simonovski.

Publicitate
banner we radio