Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK – Clinceni, în pericol să nu se joace din cauza ceţii dense de la Sfântu Gheorghe

Partida de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi OSK și Academica Clinceni, programată pentru azi, de la ora 18:00, pare în pericol de a nu se disputa, sau de a nu începe la ora stabilită inițial. Cu o oră înainte de start, o ceață şi mai densă a pus stăpânire peste arena din Sfântu Gheorghe, după ce judeţul Covasna a fost toată ziua sub avertizare cod galben de ceaţă.

În lipsa zăpezii, a cărei sosire se tot amână, ceața pare a-și fi intrat în drepturi depline în Sfântu Gheorghe. Cu o oră înainte de start nu se vede de la o poartă la alta, astfel că nu se îndeplinesc criteriile pentru ca observatorul de joc și arbitrul să dea „ok”-ul pentru derularea partidei.

Rămâne de văzut cum va evolua vremea. Dacă la ora de start situația va fi aceeași, atunci arbitrul va amâna startul întâlnirii cu 60 de minute. Dacă și după aceea, ceața tot va împiedica desfășurarea partidei, atunci arbitrul va amâna meciul pentru mâine, cel mai probabil în jurul prânzului. Ora se va stabili ulterior.

Există, însă, și posibilitatea ca meciul să fie amânat pentru o altă dată, dacă cele două echipe nu vor fi de acord să joace marţi.

Vecine de clasament în lupta de la retrogradare, cele două formaţii se întâlnesc în etapa a 20-a din Liga 1.

Echipele de start:

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Bouhena, Tincu, Fl. Ştefan – Fulop, Vaşvari, Deaconu – Carnat, Safranko, M. Ştefănescu

Rezerve: Fejer – Velev, Barisic, Gal Andrezly, Edgar Salli, Karanovic, Csiszer

Academica Clinceni: Vâlceanu – Matei, Okan, Răuţă, Pîrvulescu – Şut, Cebotaru, R. Ion – Merloi, Vojtus, Buziuc

Rezerve: Ureche – Dobrescu, Achim, Dumitru, Deretti, Al. Popescu, Bg. Ilie

Publicitate