Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK câştigă pentru prima oară cu Botoşani şi se califică în playoff

Sepsi OSK a câştigat pentru prima oară în istorie în faţa echipei din Botoşani şi a făcut acest lucru într-un moment cum nu se poate mai bun. În urma victoriei cu 2-1 de luni seară din deplasare, echipa din Sfântu Gheorghe şi-a asigurat un loc în playoff-ul acestui sezon din Liga 1 de fotbal.

Pentru Sepsi OSK au marcat Gabriel Vaşvari din penalty în prima repriză şi Tamas Nandor în partea a doua a meciului. Gazdele au redus din diferenţă în prelungirile partidei, astfel că scorul final a fost 2-1 pentru Sepsi OSK.

Publicitate

Până la acest meci, Sepsi nu câştigase niciodată în istorie cu Botoşani, având 5 înfrângeri şi 4 egaluri în meciurile directe.

În urma acestei victorii, Sepsi OSK rămâne pe locul 4 în clasament şi îşi măreşte avansul faţă de urmăritoare cu trei etape rămase de jucat din sezonul regulat: 6 puncte diferenţă faţă de Botoşani şi Clinceni, 7 puncte avans faţă de Astra şi Chindia.

Formaţia din Sfântu Gheorghe mai are de jucat trei meciuri în sezonul regulat: acasă cu Gaz Metan Mediaş pe 21 martie, apoi în deplasare cu UTA Arad şi acasă cu FCSB în ultima etapă.

Publicitate
banner we radio