Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK câştigă clar cu Poli Timişoara după un meci nebun. Detalii şi clasament

Sepsi OSK câştigă cu 3-0 după un meci cu intervenţia ambulanţei, cu două cartonaşe roşii, dar şi 3 goluri frumoase marcate de Fulop şi Tandia.

Sepsi OSK şi Poli Timişoara s-au întâlnit marţi în primul meci al etapei intermediare din play-out-ul Ligii 1 de fotbal.

Meciul a fost primul jucat de Sepsi OSK pe terenul din Sfântu Gheorghe în Liga 1 în care biletele n-au fost vândute în totalitate.

Partida a început cu un joc cu multe întreruperi şi cu destul de puţine faze de poartă.

Prima ocazie a lui Sepsi s-a produs în min.31 când Şeroni a scos de pe linia porţii o lovitură de cap a lui Hamed.

A urmat cea mai dură fază a partidei, în min.36, când jucătorul Timişoarei, Haruț, a fost dus la spital de o ambulanţă, după un contact extrem de dur, cap în cap, cu Kuku. Fotbalistul lui Sepsi a fost eliminat, pentru ca pe finalul reprizei Fulop să marcheze un gol superb, direct din lovitură liberă.

După pauză, Timişoara a început cursa de urmărire, având nevoie mare de puncte pentru a ieşi din zona retrogradării.

Cei care au înscris însă au fost tot fotbaliştii din Sfântu Gheorghe, prin acelaşi Fulop, care în min. 80 a mărit diferenţa pe tabelă.

Tandia a risipit orice emoţii câteva minute mai târziu, când a înscris dintr-o lovitură liberă deviată în poartă de fundaşii Timişoarei.

Sepsi OSK câştigă cu 3-0 după un meci cu intervenţia ambulanţei, cu două cartonaşe roşii, dar şi 3 goluri frumoase marcate de Fulop şi Tandia.

După această victorie, Sepsi ajunge la 29 de puncte în clasamentul play-out-ului, menţinându-se pe locul 3, după Botoşani şi Dinamo.

Pentru echipa din Sfântu Gheorghe, urmează o nouă etapă pe teren propriu, vineri, de la ora 18:00, cu ultima clasată, Juventus Colentina.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Martinez, Viera, Ursu, Sato – I. Fulop, Ghinga – Filipe de Oliveira, Tandia, Yasin Hamed – Kuku
Rezerve: Jovanovski, Dima, Rodriguez, Burlacu, Petrovikj, Ross, Hadnagy

ACS Poli: Straton – Străuț, Cînu, Șeroni, Raț – Vașvari, Al. Munteanu, Haruț, Maxi Oliva – M. Roman, Drăghici
Rezerve: Smaranda, Velcotă, Enescu, Bîrnoi, Ciucur, Zaluschi, Oprea

Desfăşurarea meciului:

Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria celui care a fost Cristian Țopescu!

1’ A început partida! Lovitura de start le-a aparținut bănățenilor.

5’ Alex Munteanu a executat o lovitură liberă, lateral stânga, dar centrarea sa nereușită a ajuns direct în brațele portarului Niczuly.

8′ Ghinga a reluat cu capul după o centrare a lui Fulop de pe stânga, dintr-o lovitură liberă, dar Străuț, pe fază, a deviat și mingea s-a dus în plasa laterală. Cei de la Sepsi au reclamat cornerul, dar nu l-au primit.

11′ Timisoara este surprinsă în ofsaid.

17′ Gabriel Vaşvari de la Timisoara găsește un culoar și șutează, dar mingea ocolește poarta.

19′ Kuku este surprins în ofsaid, după o pasă destul de târzie a lui Fulop.

23’ Ocazie Poli! Raț a reluat din prima, din afara careului, după o respingere în urma unui corner, dar Niczuly a reținut cu siguranţă.

29′ Sepsi OSK se grăbește și este surprinsă în ofsaid.

31’ OCAZIE URIAȘĂ SEPSI! Șeroni a respins de pe linia porții o minge trimisă cu capul de Hamed, după o fază destul de încâlcită în careul bănățenilor

36’ Clipe de groază pe Stadionul Municipal! În urma unui duel aerian pentru balon, Kuku s-a lovit cap în cap cu Haruț. Ultimul a căzut inconștient pe gazon. Imediat au intrat două ambulanţe pe gazon. Vezi AICI video cu accidentarea lui Haruţ.

38’ Lui Haruț i s-a mobilizat gâtul și va fi transportat de urgență la spital. Kuku și-a revenit, fiind certat de Neagoe pentru intrarea inconștientă.

41’ Prima schimbare Timişoara! A ieșit Haruț, transportat la spital, a intrat Bîrnoi

41’ Sepsi a rămas în 10! Kuku a fost eliminat după faultul extrem de grav comis asupra lui Haruț. Eliminarea lui Kuku i-a iritat pe fani, care au început să huduie și să strige „Hoții!”, „Hoții”.

45′ Se anunță 5 minute de prelungire.

45+2′ Yasin Hamed (Sepsi OSK) șutează din voleu, dar mult peste poartă.

45+4′ Gabriel Canu (FC Timisoara) a fost avertizat cu galben, după ce l-a faultat pe Tandia.

45+5’ GOOOOOL SEPSI, 1-0, FULOP! Mijlocașul gazdelor a marcat un gol absolut superb, din lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, fără nicio reacție din partea lui Straton.

45+6’ PAUZĂ! Prima parte a partidei de la Sfântu Gheorghe a fost extrem de plină de evenimente. Haruț a ajuns la spital, după un contact extrem de dur, cap în cap, cu Kuku, fotbalistul gazdelor a fost eliminat pentru ca pe final Fulop să marcheze un gol superb, direct din lovitură liberă.

Veşti excelente la pauza meciului! Haruț, care a fost dus de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă a intrat extrem de rapid pe mâna specialiștilor. Fotbalistul și-a revenit complet, este conștient, dar va fi supus și unui control tomograf.

46’ A început repriza a doua!

48′ Timisoara are un corner, Răzvan Raţ se pregătește sa îl execute.

52′ Timisoara avansează spre poartă, dar arbitrul fluieră ofsaid.

55′ Prima schimbare la Sepsi: Eugen Neagoe îl introduce pe Milovan Petrovikj în locul lui Filipe Oliveira.

59′ Octavian Drăghici (Timisoara) se află în ofsaid.

62′ Iese Alex Munteanu, intră Alexandru Ciucur.

64′ Sepsi OSK încearcă un atac, dar se fluieră ofsaid.

65’ Ocazie Timişoara! Roman nu a reușit să trimită balonul în plasă, din doar doi metri, după o deviere cu capul a lui Drăghici, din mijlocul careului.

71′ Milovan Petrovikj (Sepsi OSK) încasează un galben pentru un fault comis la mijlocul terenului.

73′ Istvan Fulop este avertizat! Mijlocașul a fost sancționat pentru un fault asupra lui Oliva.

74’ Fulop putea fi eliminat! Fotbalistul lui Sepsi a fost păcălit de un dribling al lui Cînu, a faultat, dar a fost iertat de al doilea galben și, implicit, de eliminare.

78′ Razvan Rat (Timisoara) execută un corner.

80’ GOOOOOL SEPSI, 2-0: FULOP! Atacantul gazdelor a reușit dubla, după o fază personală de efect. A primit un balon în marginea careului, a făcut ce a vrut cu Șeroni după care a finalizat cu un exterior de efect.

81’ A doua schimbare la Sepsi! A ieșit Fulop, a intrat Gorrin.

82’ Bănăţenii au rămas şi ei în 10! Cânu a fost eliminat pentru al doilea galben, după un fault asupra lui Hamed, din postură de ultim apărător.

84’ GOOOOOL SEPSI: 3-0! Tandia a executat o lovitură liberă, din afara careului, dar mingea a intrat în poartă după ce a ricoșat din Roman, aflat în zid.

89’ Ultima schimbare la Sepsi! A ieșit Hamed, a intrat Dima

90’ Cartonaş galben pentru Ibrahima Tandia.

90+3’ Fluier final! Sepsi câştigă cu 3-0!