Sport

Sepsi OSK anunţă rezilierea contractului cu antrenorul Liviu Ciobotariu

Conducerea clubului de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu, precum şi cu cei doi antrenori secunzi.

„Conducerea clubului Sepsi OSK Sfântu a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului covăsnean.

Publicitate

Ciobotariu o preluase pe Sepsi OSK în vară, după ce o antrenase pe FC Voluntari mai multe sezoane. El a reuşit să câştige Supercupa României cu echipa din Sfântu Gheorghe, învingând campioana Farul Constanţa. Sepsi OSK reuşise câştige Cupa României în sezonul trecut, cu Cristian Bergodi antrenor.

Cu Ciobotariu pe banca tehnică, Sepsi OSK a atins play-off-ul Europa Conference League, fiind eliminată la mare luptă de echipa norvegiană Bodoe/Glimt.

Sepsi OSK ocupă locul 10, după 17 etape, cu 20 de puncte, echipa venind după un eşec suferit luni în deplasare cu FC U Craiova (1-2), în urma unui gol marcat în min. 90+2.

Publicitate
banner we radio