victor rimniceanu
Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK a adus portarul titular de la campioana Viitorul Constanţa

La doar câteva zile după plecarea de la Viitorul Constanţa, portarul titular al campioanei, Victor Rîmniceanu (27 de ani), s-a înțeles cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formație care s-a întărit serios în această iarnă în speranța că va reuși să-și atingă obiectivul, adică evitarea retrogradării.

Rîmniceanu a semnat un contract pe 6 luni cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon cu Sepsi și în cel mai scurt timp se va alătura lotului condus de Eugen Neagoe, scrie gsp.ro.

Publicitate

Victor Rîmniceanu va purta numărul 1 la Sepsi, unde are mari șanse să fie titular. Îi mai are pe post pe Roland Niczuly, Csongor Fejer și Bogdan Miron, toți cu o experiență cu mult sub cea a fostului campion al României.

Primele reacții:

„Am ales Sepsi pentru că e un proiect frumos, nu e un pas înapoi. Am refuzat anumite oferte din Danemarca, Norvegia, Kazakhstan, Israel și Polonia pentru a veni aici. Chiar mi-au făcut o propunere tentantă. Recunosc că am venit și pentru domnul Eugen Neagoe, care e un antrenor deosebit. Îmi plac provocările și asta cred că e una importantă”, a zis Victor Rîmniceanu pentru GSP.

„A venit la fix acest transfer, ne doream un portar cu experiență. Noi avem doi tineri de perspectivă, dar aveam nevoie de un număr 1. Suntem cât se poate de mulțumiți că ne-am înțeles. Ne mai dorim un număr 10 și un alt mijlocaș central, închizător, dar și cu ceva valențe ofensive. Putem spune că suntem mulțumiți cum ne-am mișcat până acum. Ne-am acoperit bine, iar asta s-a văzut în jocurile amicale. Fața echipei s-a schimbat mult. Vine și Victor acum, chiar stăm bine în cam toate compartimentele”, a declarat Janos Bokor, președintele lui Sepsi, pentru gsp.ro.

Veniri în această iarnă la Sepsi OSK:  Yasin Hamed (CFR Cluj), Chiriță (CFR Cluj), Dalmau (Atl. Levante), Ousmane Viera (Adanaspor), Kuku (Botoșani), Simonovski (FC Lahti), Obsivac (FC Atyrau), Sato (Horsens), Filipe Oliveira (Anorthosis), Gorrin (Wellington Phoenix).

 

Publicitate
banner we radio