Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK a transferat un atacant croat care a jucat la CFR Cluj

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul din Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord cu atacantul croat Gabriel Debeljuh, care ultima dată a jucat la CFR Cluj, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Hermannstadt, precum și la Este, Mantova sau Piacenza din Italia.

Jucătorul, în vârstă de 26 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu OSK, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Publicitate

Atacantul croat a făcut o figură frumoasă la CFR Cluj. Gabriel Debeljuh a bifat 103 apariții, a reușit să marcheze 33 de goluri și să paseze decisiv în șapte situații, în aproximativ 6.200 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Cu CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a reușit să câştige două titluri de campion (2021, 2022), dar și Supercupa României în 2021.

Croatul a părăsit-o pe CFR Cluj la finalul acestui sezon. Clujenii au anunțat pe rețelele social media cedarea lui Debeljuh, iar Cristi Balaj, președintele clubului, a evidențiat motivul pentru care vârful a părăsit fosta campioană a României.

„Lui Debeljuh i-am făcut o ofertă consistenţă, în semn de respect, a fost singurul jucătorul căruia i-am făcut o ofertă mai bună decât ce avea înainte. A solicitat mult mai mult, i-am explicat că nu avem posibilitatea. Nu a înţeles. A prins un contract la o echipă foarte bună. Îl preţuim şi respectăm pentru tot ce a făcut la CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj, potrivit OrangeSport.

Publicitate
banner we radio