Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK a început pregătirea pentru noul sezon. Noi transferuri la echipă

Jucătorii echipei de fotbal Sepsi OSK s-au reunit miercuri, 14 iunie, sub comanda noului antrenor Liviu Ciobotariu pentru pregătirea noului sezon al fotbalului intern, care va începe pe 8 iulie cu Supercupa României împotriva campioanei Farul Constanţa.

La reunirea lotului, Sepsi OSK îi avea la dispoziţie pe: Niczuly Roland, Gedő Hunor, Niczuly Rajmund – Adnan Aganovic, Mihai Bălașa, Denis Ciobotariu, Ion Gheorghe, Jonathan Rodriguez, Mario Rondon Fernandez, Nicolae Păun, Marius Ștefănescu, Pavol Safranko, Cosmin Matei, Francisco Junior, Branislav Ninaj, Tamás Márk, Varga Roland, Rareș Ispas, Andres Dumitrescu, Vitalie Damașcan, Sherif Kallaku, Bogdan Oteliță, Darius Oroian, Mitu Andrei, Nistor Ákos, Denis Florin Rența, Toma Vlad, Grigore Iustin.

Şase jucători de la Sepsi OSK au semnat prelungirea contractului.

Adnan Aganovic, Mario Rondon și Varga Roland şi-au prelungit contractul pe un sezon, Mihai Bălașa pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, iar Branislav Ninaj și Cosmin Matei pe o perioadă de doi ani, până la finalul sezonului 2024/25.

De asemenea, la capitolul jucători noi, clubul din Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord și cu portarul Dinu Moldovan. Goalkeeper-ul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani. Ultima oară la Chindia Târgoviște, Dinu Moldovan a mai jucat în carieră, printre altele, la Poli Timișoara, FC Voluntari, U Cluj, Astra Giurgiu sau SD Ponferradina.

Sepsi OSK a ajuns la un acord și cu fundaşul Bogdan Oteliță. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru. Ultima oară la Gloria Buzău, Bogdan Oteliță a mai evoluat la Ceahlăul Piatra-Neamț și Aerostar Bacău.

Cantonament în Austria

Duminică, 18 iunie, echipa va pleca într-un cantonament în Bad Tatzmannsdorf (Austria), unde va disputa și trei meciuri amicale cu Ferencváros Torna Club (21 iunie), CSKA Sofia (29 iunie), iar cel de-al treilea adversar va fi desemnat ulterior.

Publicitate
banner we radio