Sport

Sepsi OSK a făcut primul transfer al iernii. Cine este jucătorul adus de la CFR Cluj

 

Echipa de fotbal Sepsi OSK a început primele transferuri ale iernii. Mijlocaşul Alexandru Chiriță (21 de ani) și-a reziliat marţi contractul cu CFR Cluj și a semnat cu echipa din Sfântu Gheorghe, formație care s-a luptat cu Concordia Chiajna pentru semnătura jucătorului. Negocierile dintre cele două părți au durat câteva zile, însă în cele din urmă s-a ajuns la un acord, scrie gsp.ro.

„E o nouă provocare pentru mine, un pas îniante. Sunt bucuros pentru că am ajuns la un club cu un proiect frumos și că am întâlnit aici oameni foarte serioși”, a zis Chiriță pentru gsp.ro.

Publicitate

„Ne punem mari speranţe în el”

„De azi e jucătorul nostru, ne punem mari speranțe în el. E un fotbalist tânăr, promițător. Ni l-am dorit foarte mult. Discutam de o lună despre el cu impresarul Bogdan Apostu. Ne bucurăm că l-am luat pentru că ducem lipsă de jucători tineri.

Avem mare încredere în el, l-am luat că să joace meci de meci și să ne ajute. Dacă va confirma în teren speranțele puse în el, poate fi o soluție pentru națională pe viitor. E un jucător cu mare potențial.

Am discutat cu noua conducere tehnică și am hotărât să-l luăm. Aveam multe informații despre el, știm că e un copil cuminte care pune fotbalul pe primul plan. Ăsta e doar începutu, deja lucrăm pentru pașii urmărtori. Vom mai aduce întăriri pentru a ne îndeplini obiectivul. La finalul lui decembrie sperăm să avem lotul conturat.

Nu vom putea ține 35 de jucători, iar fotbaliștii care nu pot face față cerințelor antrenorului vor pleca. Deocamdată nu știm lista fotbaliștilor care vor pleca. Mai sunt 4 etape în care jucătorii trebuie să-l convingă de faptul că merită să rămână”, a declarat Bokor János, managerul celor de la Sepsi.

Cine este Alex Chiriță:

– este fiul fostului fotbalist Daniel Chiriță

– a jucat la Ștefănești, Ajaccio, Dinamo II și Petrolul îniante de a ajunge la CFR Cluj

– este cotat la 100.000 de euro de transfermarkt

– a împlinit 21 de ani pe 24 iunie

 

Publicitate
banner we radio