Info Trafic

Separatoare de sens între Braşov şi Hărman după accidentul de sâmbătă

După tragicul accident de sâmbătă, între Braşov şi Hărman, în care trei adulţi şi un copil şi-au pierdut viaţa, iar o mamă şi fetiţa ei au intrat în spital, autorităţile au decis că pe porţiunea de drum periculoasă vor fi separatoare din beton.

„Am luat legătura cu cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, cu cei de la CNAIR, care se ocupă de drumurile naţionale, în cel mai scurt timp îmi doresc ca pe DN 11, de la ieşirea din Braşov până dincolo de comuna Hărman să existe separatoare din beton, pentru că numai astfel se pot evita groaznicele accidente, aşa cum a fost şi cel de sâmbătă. Aceste separatoare pot salva vieţi omeneşti. (…) Am purtat discuţii şi aceste separatoare vor fi amplasate la faţa locului”, a precizat prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, care a mai spus că pe DN 13 există deja separatoare, „iar cei de la IPJ ne vor indica zonele cele mai periculoase şi le vom avea în vedere cu siguranţă”. 

Publicitate

Reamintim că sâmbătă, o şoferiţă în vârstă de 25 de ani din Covasna a lovit din spate un autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, unde maşina a intrat în coliziune frontală cu o alta, care circula regulamentar. În urma impactului, doi soţi din maşina care circula regulamentar au murit, iar un jandarm şi fetiţa lui şi-au pierdut şi ei viaţa. Soţia jandarmului şi cealaltă fetiţă a lor au intrat în spital cu răni grave. Şoferiţa care a provocat tragedia şi o prietenă de-ale ei au scăpat cu răni uşoare.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio