Ştiri locale

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a ieşit la pensie

\"16-04-20-12-20-21cv_ivascu_marius_daniel\"

Comisarul şef Marius Daniel Ivaşcu (foto dreapta) a fost numit la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, fiind împuternicit să exercite interimar funcţia de inspector-şef , în urma pensionării fostului comandant, Silviu Stoenescu.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Silviu Stoenescu şi-a încheiat cariera profesională după aproape trei decenii de muncă în cadrul acestei instituţii şi a fost distins cu \’Placheta de onoare a Poliţiei Române\’.

Publicitate

\’Începând cu data de 1 februarie a.c., domnul comisar şef de poliţie Stoenescu Silviu şi-a încetat activitatea prin pensionare la cerere. Prezent la şedinţa de evaluare a activităţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna pe anul 2016, domnul chestor de poliţie Florentin Brăcea din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, i-a înmânat \’Placheta de Onoare a Poliţiei Române\’, cea mai înaltă distincţie onorifică a Poliţiei Române, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată de-a lungul celor 28 de ani de carieră\’, se arată în comunicat.

Comisarul şef Stoenescu Silviu şi-a început cariera profesională în anul 1989 ca ofiţer judiciarist la Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe, din 2001 şi până în 2016 a ocupat funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului, iar începând cu luna martie 2016 a fost împuternicit la comanda instituţiei.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio