Ştiri locale

Ședințe gratuite de yoga și tombolă cu surprize, în weekend, la Sfântu Gheorghe  

Ziua Internațională Yoga va fi marcată la Sfântu Gheorghe, în acest sfârșit de săptămână, prin ședințe gratuite de yoga. Cei care doresc să participe, indiferent de vârsta pe care o au, sunt invitați vineri, de la ora 18:00, și sâmbătă, de la ora 10:00, lângă lacul din Parcul Elisabeta. Participanții trebuie să aibă la ei o saltea sau un covoraș pentru yoga, haine lejere de sport și apă, iar opțional, cremă protecție solară și împotriva insectelor.

„Ziua Internațională Yoga e o zi pe care vă invit să o sărbătorim împreună, ca în familie, într-o comunitate care e interesată de sănătatea ei și a copiilor ei, în centrul orașului, în parcul nostru frumos și primitor, cu două ședințe de yoga gratuite pentru toată lumea. Vă aştept cu drag în număr cât mai mare să (ne) facem mult bine şi, poate, vom avea şi o tombolă cu surprize”, a transmis instructoarea de yoga, Gabriela Chirilă.

Ziua Internațională Yoga este marcată în fiecare an pe 21 iunie, la propunerea prim-ministrului Indiei, Narendra Modi, făcută în timpul discursului său la Adunarea Generală a Națiunilor Unite din 2014.  

Printre beneficiile practicării acestei discipline se numără: creșterea clarității mentale și a concentrării, reducerea nivelului de stres, creșterea flexibilității și a echilibrului.  

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio