Ştiri locale

Secția de împrumut-adulți a Bibliotecii Județene „Bod Péter” intră în inventar pentru două luni

Până la începutul lunii aprilie, secția de împrumut a Bibliotecii Județene „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe va fi în proces de inventariere a colecției, astfel că de la 1 februarie va fi închisă pentru cititori.

Reprezentanții Bibliotecii au transmis că serviciul de împrumut va fi disponibil din nou începând cu data de 15 februarie exclusiv prin solicitare prealabilă.

Publicitate

„În perioada 1 februarie – 1 aprilie 2022 Secția de împrumut pentru adulți a bibliotecii intră în proces de inventariere a colecției. În perioada 1-12 februarie secția va fi ÎNCHISĂ. Documentele dorite pot fi solicitate accesând contul personal pe pagina catalogului virtual,  prin e-mail la adresa: kolcsonzo@kmkt.ro, sau prin telefon la numărul: 0267 312 133, și se pot prelua după 24 de ore, de la Sala de lectură, de marți până vineri, între orele 09:00 și 17:00, iar sâmbătă între orele 09:00 și 13:00”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Bibliotecii.

Potrivit acestora, secția de împrumut pentru copii și filiala din strada Sporturilor vor fi deschise publicului conform orarului obișnuit.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio