Info Trafic, Ştiri locale

Se schimbă traficul din jurul magazinului Șugaș

Locuitorii a 27 de blocuri din centrul mun. Sfântu Gheorghe vor fi afectați de proiectul de fluidizare a traficului, elaborat pentru zona din jurul magazinului Șugaș și magazinului Jysk. Observațiile legate de proiect au putut fi depuse la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în total 13 sugestii fiind înregistrate.

În urma evaluării opiniilor locuitorilor, a avut loc o analiză, în baza căreia Primăria a aprobat versiunea nr. 1 a proiectului, cu modificări minore.

Publicitate

Varianta aprobată de municipalitate va fi depusă la Poliția Rutieră, iar în cazul în care Poliția nu recomandă alte modificări și aprobă proiectul, modificarea traficului va intra în vigoare și vor fi amplasate noile semne de circulație.

Conform primei variante propuse de Primărie, Strada Tavaszi Sándor va avea sens unic, iar partea superioară a drumului, adică partea dintre strada Bánki Donát și magazinul Jysk va rămâne cu două sensuri. Astfel, zona delimitată de blocuri (parcare Jysk, terenul de joacă) va putea fi accesată dinspre strada Bánki Donát și părăsită în aceeași direcție. Cei care ies din această zonă în direcția străzii Tavaszi Sándor vor putea accesa și străzile Gödri Ferenc și Gróf Mikó Imre.

Publicitate
banner we radio