Ştiri locale

Se pot depune ofertele pentru Târgul Zilelor Sfântu Gheorghe

De luni, 4 aprilie se pot depune ofertele pentru participarea la Târgul organizat în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe.

Sunt şapte tipuri de mărfuri şi servicii care fac parte din această categorie. Locuri de vânzare pentru comerţ cu amănuntul cu produse alimentare preparate în mod tradiţional, efectuat direct de producător (tip A), locuri de vânzare popcorn, vată de zahăr, îngheţată (B), locuri de vânzare pentru alimentaţie publică tip patiserie-cofetărie (kürtös kalács, langoş, clătite – tip C), locuri de vânzare pentru alimentaţie publică tip fast food (gyros, hamburger, sandwich, kebab, hot-dog, pizza etc. – tip D), locuri de vânzare pentru cărţi, respectiv prestări servicii de tip programe distractive, jocuri interactive pentru copii (E), şi locuri pentru expunere (autoturisme, utilaje etc.) fără vânzare pe loc (F).

Publicitate

De asemenea, se depun ofertele pentru instalarea de miniparcuri de distracţie pentru copii.

Standurile de alimentaţie publică şi cele care comercializează alcool nu fac parte din această categorie.

Participanţii la licitaţie vor depune ofertele la Biroul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe (str. 1 Decembrie 1918, nr.2), sau la sediul TEGA SA (str. Crângului nr.1) într-un plic sigilat până cel târziu 11 aprilie 2016, ora 11 (pentru miniparcuri de distracţii pentru copii ora 13).

Plicurile cu oferte se deschid pe 11 aprilie 2016, ora 11 (pentru miniparcuri de distracţii pentru copii ora 13) în sala 29 a Primăriei Sfântu Gheorghe. Ofertanţii pot participa la această procedură.

Listele cu ofertele valabile în ordine descrescătoare pe categorii la locurile de vânzare se vor afişa în data de 12 aprilie 2016, ora 14 la Primăria municipiului Sfântu Gheorghe şi la sediul TEGA SA. În cazul în care mai mulţi ofertanţi au depus oferte identice, ordinea în care vor alege locul în târg se va stabili prin tragere la sorţi.

Locurile rămase neocupate vor fi închiriate solicitanţilor în ordinea prezentării acestora la sediul TEGA SA, începând cu data de 19 aprilie 2016, ora 10. Detalii la telefon 0267 401 911. Preţuri, condiţii, formulare, hartă pe site-ul www.zilelesfantugheorghe.sfantugheorgheinfo.ro.

Publicitate
banner we radio