Ştiri locale

Se caută voluntari pentru Zilele Sportive Sfântu Gheorghe

Organizatorii Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe caută voluntari pentru ediția din acest an a celui mai mare eveniment sportiv din județul Covasna, programat să aibă loc în ultimul weekend al lunii septembrie.

Cei interesați trebuie să completeze un formular online (AICIîn care să treacă numele, o adresă de e-mail valabilă, numărul de telefon, orașul în care locuiesc, link-ul paginii personale de Facebook, și să precizeze dacă au mai făcut voluntariat, respectiv zilele/orele în care sunt disponibili pentru a-i ajuta pe organizatori pe durata desfășurării evenimentului. Vârsta minimă pentru a deveni voluntar în cadrul Zilelor Sportive este 14 ani, iar termenul limită pentru înscrieri este 11 septembrie.

Publicitate

„Îți place sportul?  îți dorești să faci parte dintr-o echipă extraordinară? Vrei să faci voluntariat? Acum ai această șansă! Alătură-te echipei de voluntari ai Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe 2022! Completează formularul de înscriere și pregătește-te de Zilele Sportive Sfântu Gheorghe. Te așteptăm cu drag!”, au transmis organizatorii într-o postare pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cele peste 150 de programe sportive se vor derula în mai multe zone din Sfântu Gheorghe, în perioada 23-25 septembrie, dar locația principală de desfășurare a evenimentului va rămâne și în acest an centrul municipiului.

Scopul programelor sportive, construite în jurul sloganului „Punem orașul în mișcare!”, este de a promova mișcarea, un mod de viață sănătos și, nu în ultimul rând, organizarea unui eveniment în aer liber unde cluburile și organizațiile sportive au șansa de a-și prezenta activitatea în fața publicului larg.

O noutate în acest an este faptul că atât participanții, cât și o echipă independentă, vor evalua calitatea, inovația programelor, precum și impactul avut asupra audienței. După încheierea evenimentului, pe baza feedback-ului primit, organizatorii își rezervă dreptul de a clasifica programele și de a le elimina din programul anului viitor pe cele care nu au fost corespunzătoare.

Ediția de anul trecut a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe a cuprins, printre altele, antrenamente în aer liber, ciclism și alergare de noapte, squash, fotbal, streetball, paradă de automobile retro, tur MTB, cursă de obstacole Spartan, simulator auto, șah, spectacole de dans, show de jonglerie cu foc, patinaj artistic, hochei şi alpinism artificial.

(Ioana Ardeleanu)

foto: Facebook / Sepsiszentgyörgyi Sportnapok – Zilele Sportive

Publicitate
Publicitate
banner we radio