Ştiri locale

Se caută voluntari pentru a doua ediție „Barcani Bike Race”

Organizatorii celei de a doua ediții a competiției „Barcani Bike Race” sunt în căutare de voluntari, inclusiv persoane care au motoare enduro. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 10:00, iar concurenții se mai pot înscrie pe site-ul hailabarcani.ro, în 3 categorii, respectiv: bărbați (14 – 29 ani; 30 – 39 ani, +40 ani), femei (open) și e-bike (open), taxa de participare fiind de 50 de lei. Copiii pot participa gratuit în limita locurilor disponibile.

„Vrei să fii voluntar la Bike Race Barcani? Dacă da, atunci manifestă-ti interesul printr-un comentariu AICI! Ne dorim ca această ediție să iasă tot la fel de frumoasă ca și cea de anul trecut. Noi nu putem singuri, avem nevoie și de sprijinul vostru. Avem nevoie și de voluntari cu motoare enduro”, au transmis organizatorii.

La momentul lansării înscrierilor, primarul Nicolae Pastor a transmis că fondul de premiere a fost majorat, urmând ca în cadrul acestei ediții să fie premiați primii 5 cei mai buni cicliști. Potrivit edilului, evenimentul din acest an va fi transmis live.

Punctul de întâlnire al participanților va fi Piața Agroalimentară din Barcani (str. Drumul Lădăuțiului). Persoanele interesate pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0765284433. 

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio