Ştiri locale

Sculptura din gheaţă de la Sfântu Gheorghe a fost distrusă

UPDATE! În urma analizării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere din zonă, Poliţia Locală a stabilit că vinovaţi pentru distrugerea cifrei 7 se fac nişte copii care marţi după masă s-au jucat în zonă, unul dintre ei a împins bucăţile de gheaţă care au căzut şi s-au spart.

\’\’Am verificat înregistrarea pe care se văd mai mulţi copii care vin dinspre Liceul de Arte, iar la un moment dat unul dintre ei distruge numerele 1 şi 7. (…) S-a întâmplat marţi la amiază, în jurul orei 15,30, deci în plină zi. Vom da înregistrarea Primăriei, care va decide ce măsuri vom lua\”, a declarat şeful Poliţiei locale, Hadnagy Istvan, pentru Agerpres.

Primăria cere ajutor în identificarea elevilor care au distrus statuia de gheaţă! Vezi AICI foto cu elevii!

Ştirea iniţială:

Surpriză neplăcută marţi seară şi miercuri dimineaţă pentru trecătorii prin Noua Piaţă Centrală din Sfântu Gheorghe. Sculptura de gheaţă realizată în direct la Sfântu Gheorghe în ajunul Anului Nou şi care marca trecerea în anul 2017 a fost distrusă, numerele 1 şi 7 fiind doborâte la pământ.

Autorităţile locale fac acum cercetări pentru a stabili dacă distrugerea a fost provocată de cineva intenţionat sau a fost din cauze naturale, ştiindu-se faptul că sculpturile din gheaţă sunt efemere şi depind de condiţiile meteo.

Poliţia Locală analizează la această oră înregistrările video de la camerele de supraveghere din zonă, urmând să stabilească exact cum s-a întâmplat incidentul.

Primăria urmează să înlăture în următoarea perioadă elementele rămase din \”2017\”, pentru că în felul în care arată acum şi-a pierdut simbolistica pentru care a fost creată sculptura.

\"cof\"

Publicitate
banner we radio