Sport, Ştiri locale

Schimbare de obiectiv la Sepsi OSK după startul bun de sezon

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e a doua mare surpriză a acestui început de campionat al Ligii 2. Echipa din judeţul Covasna are un parcurs foarte bun la prima apariţie în eşalonul secund, după 15 etape situându-se pe locul 4 cu 28 de puncte, tot atâtea cât are şi CS Mioveni, a treia clasată, însă care e avantajată de golaveraj, 21-10 faţă de 20-10. Liderul Juventus are cu 7 puncte mai mult, în timp ce FC Braşov e pe locul 2 cu 6 puncte mai mult decât Sepsi.

Weekendul trecut, echipa pregătită de Valentin Suciu a câştigat cu 1-0 în prelungiri meciul din deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, prin reuşita din penalty a lui Daniel Ene (90+4), ajungând la o serie de opt jocuri consecutive în care nu pierde, perioadă în care a obţinut victoria de şase ori. În total, în cele 15 etape desfăşurate până acum, incluzând şi victoria cu Şoimii Pâncota care între timp a fost anulată, Sepsi OSK a câştigat nouă meciuri, a remizat în patru şi a fost învinsă de două ori.

Parcursul bun în campionat, l-a determinat pe finanţatorul Dioszegi Laszlo să declare că a schimbat obiectivul echipei în acest sezon. „La început ne-am stabilit un obiectiv între locurile 8-10. Dar, după cum vedem că se desfăşoară lucrurile, credem că unul dintre locurile 4-6 e cel mai aproape de adevăr”, a spus Dioszegi, la Sport Total FM.

Patronul a confirmat încă o dată că stadionul din Sfântu Gheorghe va fi modernizat în primăvară: „Am primit cele 1.500 de scaune de la fostul stadion Ferenc Puskas, care a fost dărâmat. Urmează să vină lângă noi şi Primăria, pentru că a văzut că noi vrem să facem lucruri frumoase în fotbal\”.

Următorul meci în campionat pentru Sepsi OSK, în etapa a 16-a, este programat să aibă loc duminică, de la ora 11:30, la Sfântu Gheorghe, cu Foresta Suceava (locul 7 cu 25 de puncte). „O să ne fie la fel de greu şi în meciul următor când vom întâlni acasă pe Foresta. Va reveni Hadnagy, dar vom avea alţi doi absenţi, cei eliminaţi la Vâlcea (n.r. – Marius Burlacu şi Dragoş Huiban)\”, a mai declarat finanţatorul echipei din Sfântu Gheorghe.

Sursa: liga2.prosport.ro

Foto: Pál Árpád

Publicitate
banner we radio