Ştiri locale

Schi test gratuit, în weekend, la Șugaș Băi

Pasionații sporturilor de iarnă se mai pot bucura de zăpadă și în acest weekend, pe pârtiile de schi din județ condițiile fiind excelente, având în vedere condițiile meteorologice din ultimele zile.

În plus, schiorii care în acest weekend vor alege pârtia de la Șugaș Băi vor avea ocazia să testeze gratuit un nou model de schiuri, informează Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele sportive și de agrement ale Municipalității.

Publicitate

„În data de 12 martie, sâmbătă, cei prezenți vor avea ocazia să testeze gratuit noile schiuri de la Atomic, ediţia 2022, din partea echipei allmountain.ro”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Sepsi ReKreativ.

Pârtiile de schi de la Șugaș Băi sunt deschise publicului de luni până vineri, între orele 15:00-20:00, cu excepția zilei de joi când programul este între orele 15:00-21:00, iar în weekend programul este între orele 09:00-21:00.

Starea pârtiilor de la Şugaş Băi poate fi urmărită în direct AICI, iar tarifele pentru accesul la teleschi, abonamente, pachete și discounturi pot fi accesate AICI.

Posesorii de Sepsi carduri beneficiază de 50% reducere la biletele de intrare în bazele sportive şi de agrement administrate de Sepsi ReKReativ.

Pentru a intra în posesia cardurilor, persoanele cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, precum şi elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţile de învăţământ din municipiu, trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local, o copie după buletinul de identitate sau, după caz, după carnetul de elev vizat şi o fotografie.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio