Ştiri locale

Scandal într-o parcare din Sfântu Gheorghe. Trei persoane au ajuns la Spital

Trei persoane au ajuns la spital miercuri după-amiază după ce, în urma unei altercaţii izbucnite într-o parcare de pe strada Oltului din Sfântu Gheorghe, au fost atacate de un bărbat în vârstă de de 53 de ani care a scos un spray lacrimogen şi a pulverizat spre ele.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:30, şi totul ar fi pornit de la faptul că maşina bărbatului care a folosit substanţa iritantă ar fi fost lovită cu portiera de una dintre persoanele atacate.

Publicitate

„Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că pe strada Oltului din municipiu, o persoană necunoscută a folosit un spray iritant lacrimogen împotriva altor 3 persoane. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat cele trei victime, respectiv un bărbat şi două femei, iar la scurt timp a fost identificată şi persoana care a folosit spray-ul lacrimogen, un bărbat în vârstă de 53 de ani. În urma verificărilor, s-a constatat că în urma unei altercaţii cu cele 3 persoane, bărbatul a folosit spray-ul lacrimogen asupra acestora, după care a plecat de la locul faptei. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 100 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Cele 3 victime au fost preluate de un echipaj medical şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio