Info Trafic, Ştiri locale

Şase răniţi după ce o maşină a lovit o căruţă la Ojdula

Un accident rutier cu mai multe victime s-a produs miercuri seară pe DN 2D, între localităţile Tinoasa şi Ojdula.

Conform informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, la fața locului s-au deplasat trei ambulanțe SMURD B2, iar din cadrul Serviciului Județean de Ambulanța Covasna o ambulanță B2 și o ambulanță tip C2.

Publicitate

După efectuarea de recunoaşteri, personalul sosit la faţa locului a constatat că în urma accidentului dintre un autoturism înmatriculat în judeţul Harghita şi un atelaj hipo au rezultat şase victime.

Ulterior acordării măsurilor de prim ajutor de către medicul şi paramedicii SMURD, cele şase victime au fost transportate la Spitalul din municipiul Târgu Secuiesc.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a pătruns pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă și a lovit un atelaj cu tracțiune animală.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șase persoane, respectiv conducătorul auto şi trei pasageri din autoturism, precum și două persoane aflate în atelajul hipo.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate
banner we radio