Sport, Ştiri locale

Şase jucători au plecat de la Sepsi OSK!

Marţi seară era sigur în proporţie de 90 la sută că noul antrenor al Astrei este Eugen Neagoe, care ar fi preferat în mod surprinzător să plece de la Sfântu Gheorghe, după ce reuşea o salvare aplaudată de toată lumea. Miercuri, la ora 15:00, conducerea celor de la Sepsi au confirmat însă oficial că Neagoe a semnat prelungirea înţelegerii pe încă doi ani.

„Antrenorul Eugen Neagoe şi-a prelungit contractul cu echipa noastră pentru încă doi ani şi suntem foarte bucuroşi”, a declarat pentru Digi Sport directorul sportiv al celor de la Sepsi, Bokor János. Vezi AICI comunicatul oficial al clubului.

Publicitate

Sepsi a luat mai multe decizii şi în privinţa lotului care se va prezenta la reunirea programată pe 14 iunie. A renunţat la şase fotbalişti, nigerianul Benjamin Kuku, spaniolul Albert Dalmau, portughezul Filipe Oliveira, spaniolul Alex Gorrin, scoţianul Nick Ross şi la Constantin Dima. În privinţa ultimului, situaţia a fost una specială. Clubul din Sfântu Gheorghe a renunţat la activarea clauzei prin care îl putea ţine pe jucătorul care aparţine de Dinamo, astfel că acum jucătorul de 18 ani va reveni la echipa antrenată de Florin Bratu.

După reunirea din 14 iunie, Sepsi va disputa primul meci de pregătire pe 26 iunie, cu campioana CFR Cluj, la Sfântu Gheorghe sau la Braşov.

În schimb, clubul i-a prelungit cu doi ani contractul macedoneanului Marko Simonovski, iar cu Vieira şi Obsivac sunt tratative avansate pentru continuarea colaborării.

 

Publicitate
banner we radio