Ştiri locale

Şase companii covăsnene nominalizate la Top Hotel Awards 2023

Şase afaceri covăsnene din industria hotelieră, a turismului și ospitalității au fost nominalizate în competiția „Top Hotel Awards 2023”, organizată la Hotelul JW Marriott din București.

Balvanyos Resort a fost nominalizat la categoria „Best Resort”, care premiază unitățile de cazare tip complex turistic (vile sau căsuțe), clasificate la 4 și 5 stele, și care le oferă oaspeților o experiență memorabilă prin serviciile și facilitățile diverse, de înaltă calitate.

Publicitate

Hotel Castel Daniel din Tălișoara a fost nominalizat la categoria „Most Beautiful Mansion / Castle” (Cel mai frumos conac/castel), categorie deschisă clădirilor istorice transformate în unități de cazare, care se remarcă prin păstrarea arhitecturii originale, design și concept, oferindu-le oaspeților experiențe de poveste.

Casele de oaspeți ale Contelui Kálnoky din Micloșoara au fost nominalizate la categoria „Guest House of the Year – Traditional” (casa tradițională de oaspeți a anului). Această categorie este deschisă pensiunilor care pun accent pe stilul tradițional și îl promovează prin turism și gastronomie.

Grand Santerra Spa (Balvanyos Resort) a fost nominalizat și anul acesta la categoria „Best Hotel SPA” (Cel mai bun hotel SPA), la care anul trecut a obținut locul III. Categoria se adresează SPA-urilor hoteliere care se remarcă prin design și concept, dar și prin varietatea și calitatea serviciilor oferite.

Fork (Balvanyos Resort) și Szikra (Isabella Boutique Hotel) au fost nominalizate la categoria „Best Culinary Experience” (cea mai bună experiență culinară).

B The Hotel, cel mai nou şi modern hotel din Sfântu Gheorghe, inaugurat în luna iulie a anului trecut, a fost nominalizat la 3 categorii: Inaugurarea hotelieră a anului, Cea mai bună investiție în inovație și tehnologie, Cel mai bun concept arhitectural hotelier.

Căprioara SPA & Wellness Resort a fost nominalizat la categoria ”Hotelul anului pentru turism balnear”, care premiază hotelurile care ofera servicii de calitate și dețin centre pentru tratament medical noi sau modernizate, zone SPA & wellness bine dotate și personal medical calificat.

Înscrierile s-au făcut în perioada 24 februarie – 2 aprilie, iar anunțarea nominalizărilor a avut loc în data de 13 aprilie, odată cu lansarea votului online. Ulterior, în perioada 19 aprilie – 7 mai comisia de jurizare a votat afacerile înscrise în fiecare secțiune a competiției, perioadă în care reprezentanții companiei 4Service au derulat și vizite de evaluare tip „mystery shopping” la locațiile nominalizate.

Top Hotel Awards oferă în fiecare an recunoaștere celor mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din România, și aduce în prim plan cei mai buni profesioniști din domeniu, subliniind viziunea și performanța investitorilor.

Ajunsă la a opta editie, gala de premiere va avea loc pe 23 mai, de la ora 19:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio