Ştiri locale

Şase autospeciale noi au intrat în dotarea I.P.J. Covasna

Şase autoturisme au fost repartizate poliţiştilor covăsneni pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, şase autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Publicitate

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Covasna sunt prevăzute cu sisteme optico-acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

Programul de înnoire a parcului auto a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică.

În cadrul acestui program, până în prezent I.P.J. Covasna a beneficiat de suplimentarea numărului autospecialelor cu 47 de autovehicule, care au fost repartizate structurilor operative.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Ag. Nicoleta Marin

Publicitate
banner we radio