Ştiri locale

Şapte elevi au primit Bursele Sfântu Gheorghe

Consiliul Local a decis mărirea numărului de elevi care beneficiază în acest an de bursa de excelenţă în valoare de 3.000 de lei

În ultima şedinţă a Consiliului Local Sfântu Gheorghe din acest an a avut loc şi ceremonia de acordare a Burselor Sfântu Gheorghe. Aleşii locali au hotărât ca în acest an să acorde şapte burse de excelenţă în sumă de 3000 lei elevilor din anii terminali din Sfântu Gheorghe, faţă de cinci câte au fost acordate în anii precedenţi.

Publicitate

De asemenea, Consiliul Local a modificat şi regulamentul de acordare a burselor de excelenţă  în viitor, în sensul în care toţi candidaţii care obţin 100 de puncte la evaluarea dosarelor vor beneficia de Bursele Sfântu Gheorghe, indiferent de numărul acestora.

Astfel, în 2020 au beneficiat de burse următorii elevi din anii terminali:

1. Kovács Petra, elevă la Colegiul Naţional „Székely Mikó”;

2. Kotró-Kosztándi Anna, elevă la Colegiul Naţional „Székely Mikó”;

3. Simon-Zsók Anett, elevă la Colegiul Naţional „Székely Mikó”;

4. Boga Zsombor, elev la Colegiul Naţional „Székely Mikó”;

5. Csiszér Csanád, elev la Colegiul Naţional „Székely Mikó”;

6. Negoiţă Mara-Florina, elevă la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”;

7. Vitus Szabolcs, elev la Colegiul Naţional „Székely Mikó”.

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe acordă din 2010 încoace Bursele Sfântu Gheorghe acelor elevi absolvenți, care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Prin această recunoaştere, Consiliul Local dorește să le demonstreze în continuare elevilor claselor a XII-a că merită într-adevăr să învețe, să se dezvolte și să investească timp și energie în studii.

Publicitate
banner we radio