Ştiri locale

Săptămâna filmelor românești la Cinema Arta

În luna ianuarie a acestui an, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Cinema Arta by Cityplex îşi aşteaptă publicul cu filme tematice.

15 ianuarie este Ziua Culturii Naţionale, prin urmare în perioada 11-17 ianuarie se va pune accent pe creațiile industriei autohtone de film, în program fiind incluse şi filme românești nedifuzate încă la Cinema Arta by Cityplex.

Publicitate

În săptămâna filmelor românești vineri, pe data de 11 ianuarie, de la ora 19:00 se va putea viziona comedia „Pup-o, mă!” în regia Cameliei Popa. Apoi, duminică de la ora 19:00 vă aşteptăm la pelicula lui Florin Șerban, intitulată „Dragoste 1: Câine”, urmată de la 21:00 de filmul intitulat „Un om la locul lui”.

În cadrul săptămânii filmului românesc, marţi, 15 ianuarie, de la ora 15:45 se va difuza filmul în regia Monica Lăzurean-Gorgan „Dacii Liberi”. De la ora 17:00 publicul va avea ocazia să vadă filmul „Moromeții 2”, iar apoi joi, de la ora 19:00, va fi rulat din nou filmul „Pup-o, mă!”.

Programul săptămânii filmelor românești poate fi consultat pe site-ul arta.cityplex.ro, în broșuri sau pe pagina de Facebook Cinema Arta.

Publicitate
banner we radio