Ştiri locale

Sancţiuni de peste 90.000 de lei, date de Poliţia Economică într-o singură zi

În data de 20.09.2017, între orele 05:00 – 16:00 la nivelul jud. Covasna, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au organizat şi coordonat o acţiune în sistem integrat, pentru combaterea ilegalităţilor din domeniul producerii, transportului şi comercializării produselor de panificaţie la nivelul judeţului.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţiii Economice Covasna, precum şi colegi de la formaţiunile de ordine publică şi rutieră de la poliţiile municipale şi orăşeneşti. În cadrul acţiunii au fost executate activităţi specifice, fiind instituite 8 filtre, controlate 27 de autovehicule şi verificaţi 28 de agenţi economici din domeniu.

Publicitate

În urma acestor activităţi au fost aplicate 33 sancţiuni contravenţionale în valoare de 93.280 lei şi confiscate bunuri şi produse în valoare de 721 lei.

Pe parcursul activităţilor nu au fost înregistrate evenimente deosebite, astfel de acţiuni urmând a fi desfăşurate şi în perioadele următoare.

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio