Ştiri locale

Sancțiuni de peste 60 de mii de lei, după o acțiune a poliţiştilor covăsneni, în Târgu Secuiesc

Pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Covasna au desfășurat joi, 14 septembrie 2017, o acțiune cu efective lărgite pe raza municipiului Târgu Secuiesc.

În activități au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră, criminalistic, investigarea criminalității economico-financiare şi altele.

Publicitate

În cadrul acțiunii au fost legitimate 227 persoane, au fost verificate 110 autovehicule, iar în urma activităților desfășurate au fost constatate 106 fapte de natură contravențională, pentru care s-au aplicat sancțiuni în valoare totală de 60.990 lei. Dintre acestea, 10 au fost pentru nerespectarea prevederilor privind regimul conviețuirii sociale, ordinii și liniștii publice, 6 la regimul silvic, 6 pentru nerespectarea prevederilor privind regimul comerțului, iar 44 la alte acte normative. Pentru abateri în trafic au fost aplicate 40 de sancțiuni și au fost reținute 5 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni rutiere, una pe linie economică și una contra patrimoniului.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent şef de poliţie Lambrino Carmen

Publicitate
banner we radio