Ştiri locale

Sâmbătă se deschid terenurile de tenis în aer liber din Sfântu Gheorghe

Sepsi ReKreativ dă start sezonului de sporturi în aer liber și informează că sâmbătă, 25 martie, se deschid terenurile de tenis de lângă piața agroalimentară și cele amenajate lângă Arena Sepsi de la ieșirea din oraș spre Miercurea Ciuc.

Terenurile sunt deschise publicului de luni până duminică, între orele 08:00 și 22:00, şi pot fi folosite în baza unei rezervări prealabile la numărul de telefon 0745 050 100.

Publicitate

Pe lângă terenurile în aer liber aflate pe strada Banki Donath, la Arena Sepsi  pasionații de tenis au la dispoziție două terenuri de tenis de câmp în aer liber și alte două terenuri de tenis de câmp acoperite, având și posibilitatea de a închiria echipamente.

Tariful pentru un singur acces (o oră) este 40 de lei, iar pentru un abonament cu 10 intrări (valabil 10 ore), prețul este de 350 de lei.

În ceea ce privește terenurile acoperite, prețul unui bilet cu acces timp de o oră este de 55 de lei în sezonul cald și 80 de lei în sezonul rece, iar abonamentele cu 10 intrări (valabile 10 ore) costă 525 de lei, respectiv 700 de lei în sezonul rece.

Persoanele care doresc să închirieze echipament vor scoate din buzunar 15 lei în plus pentru o oră.

Mai multe informații despre orar, tarife și reduceri sunt disponibile pe site-ul Sepsi ReKreativ (AICI).

(Ioana Ardeleanu)

DCIM100MEDIADJI_0507.JPG

Publicitate
banner we radio