Ştiri locale

Sâmbătă e „Întâlnirea Patrupezilor” în Parcul Central din Sfântu Gheorghe de Ziua Internațională a Câinelui

Sâmbătă, de Ziua Internațională a Câinelui, în Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe are loc „Întâlnirea Patrupezilor”, un eveniment dedicat animalelor de companie și stăpânilor lor, în care câinii vor fi atracția principală, spun organizatorii.

Programul va cuprinde, printre altele, prezentări, lecții de îngrijire a blănii câinilor, sfaturi despre deținerea responsabilă a câinilor, dar și un concurs de îndemânare cu mingea.

„Avem plăcerea de a vă anunța că sâmbătă, 26 august, la ora 11:00, de Ziua Internațională a Câinelui organizăm o întâlnire specială pentru voi și animalele voastre de companie la Pavilon Cafe din Parcul Elisabeta. Va fi o zi în care câinii vor fi atracția principală! (…) Va fi o ocazie fantastică pentru câini de a socializa, și pentru stăpâni de a avea conversații semnificative! De asemenea, planificăm o serie de discursuri în cadrul cărora experții își vor împărtăși experiențele și sfaturile cu privire la deținerea responsabilă a câinilor. Printre subiectele abordate se vor număra dresajul, îngrijirea blănii, adopția, sterilizarea și multe altele”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul se va încheia la ora 13:00 cu o fotografie de grup.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio