Ştiri

Salvamontista bătută la Straja ar intenţiona să îşi retragă plângerea împotriva lui Palesică

Salvamontista Miruna Inel care a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja ar intenţiona să îşi retragă plângerea, un notar susţinând că aceasta s-a prezentat la el în birou şi a vrut să depună o cerere în acest sens.

Notarul Adrian Grigore Mărgineanu scrie, pe pagina sa de Facebook, că salvamontista s-a prezentat în biroul său cu o cerere de retragere a plângerii penale.

Publicitate

„Nu pot crede: <prin prezenta îmi retrag plângerea împotriva lui Palesică … cu privire la incidentul din data … din Straja…>”, scrie notarul.

Aceasta adaugă că a invitat salvamontista şi pe avocatul care o însoţea să îi părăsească biroul.

„Şi totuşi am crezut, dar i-am invitat să părăsească biroul şi să meargă unde vor deoarece calculatorul meu refuză să scrie aşa ceva. Reacţia avocatului a fost <nu vrei să speli obrazul oraşului!>. Uite că nu vreau să-l spăl”, scrie notarul.

Notarul a declarat că salvamontista s-a prezentat în biroul lui însoţit de avocatul lui Constantin Palesică.

„Eu am refuzat să semnez o asemenea cerere, întrucât nu mi s-a părut moral. O ţară întreagă a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Adrian Grigore Mărginean.

La rândul ei, salvamontista Miruna Inel, întrebată de ce doreşte să îşi retragă plângerea, a fost evazivă în declaraţii: „Momentan nu vreau să discut despre asta… Încă nu am hotărât nimic…”.

Întrebată dacă se fac presiuni asupra ei, Miruna Inel a răspuns: „Nu e vorba de nicio presiune. Încă nu ştiu nimic…”.

În februarie, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja (Hunedoara), la incident asistând fără să intervină jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat în timpul liber. Constantin Palesică a fost arestat pentru 30 de zile, Judecătoria Petroşani emiţând un mandat în acest sens, iar în cazul jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara.

(Mediafax)

Publicitate
Publicitate
banner we radio