Ştiri locale

S-a rănit la faţă cu o petardă în noaptea de Revelion

Polițiștii fac cercetări după ce o persoană s-a autoaccidentat folosind obiecte pirotehnice interzise, iar o alta a fost depistată în timp ce oferea spre vânzare articole pirotehnice.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Covasna fac cerceări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat de 28 de ani s-a autoaccidentat după ce a folosit obiecte pirotehnice în noaptea de Revelion.

Din primele verificări s-a stabilit că în noaptea dintre ani, bărbatul, care era sub influența băuturilor alcoolice, a utilizat fără drept articole pirotehnice făcând parte din categoria a II-a, articole a căror deținere și folosire este interzisă persoanelor fizice. Bărbatul s-a autoaccidentat astfel suferind leziuni la nivelul feței.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, pentru a stabili proveniența obiectelor pirotehnice.

La  data de 31 decembrie 2016, polițiștii din Întorsura Buzăului au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani din Brașov, care oferea spre vânzare articole pirotehnice. Oamenii legii au descoperit asupra tânărului peste 780 buc de articole pirotehnice (petarde și artificii) făcând parte din categoriile 2 și 3.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar articolele au fost ridicate în vederea confiscării.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio