Ştiri locale

S-a încheiat mutarea cabinetelor din Policlinică

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare în curs la clădirea principală a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe, mai multe relocări au avut loc în incinta instituției. După cum v-am informat anterior, Cabinetele de Specialitate din cadrul Policlinicii și-au schimbat temporar locația, lucrările amintite incluzând reabilitarea integrală și a clădirii ce adăpostește această componentă a instituției.

Vă informăm asupra faptului că relocarea temporară a cabinetelor s-a încheiat în data de 16 februarie 2015, dar dat fiind faptul că au intervenit anumite schimbări față de informațiile transmise anterior, în ceea ce urmează vă prezentăm locația cabinetelor de specialitate:

I. Subsolul clădirii Secției de Psihiatrie din strada Gábor Áron nr. 32:

– fizioterapie şi medicină recuperatorie

– neurologie I și II

– psihiatrie

– psihologie

– cardiologie + EKG

II. Clădirea fostelor cabinete stomatologice de urgență (str. Spitalului nr. 2, în spatele clădirii secției de psihiatrie):

Etajul I:

– medicina muncii

– oncologie

– pediatrie

Parter:

– gastroenterologie

– endocrinologie

– boli interne

– nefrologie

– hematologie

– diabetologie

– urologie

III. Clădirea Policlinicii (strada Stadionului 1-3):

Subsol:

– chirurgie

– ortopedie

– dermatologie

Parter:

– obstetrică-ginecologie

– planificare familială

– ORL

Cabinetele de oftalmologie (ambele), respectiv cel de reumatologie se regăsesc în incinta secțiilor de specialitate corespunzătoare.

Vă informăm totodată că Fișierul, respectiv Casieria din cadrul Policlinicii pot fi găsite în clădirea de pe strada Spitalului nr. 2.

Încă o dată ne cerem scuze respectuos, și solicităm înțelegerea pacienților, aparținătorilor pentru eventualele neplăceri cauzate de aceste schimbări.

Biroul de Presă

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe

Publicitate
banner we radio