Ştiri locale

S-au pus în vânzare biletele pentru conferinţa lui Máté Bence de la Sfântu Gheorghe

Expoziția de amploare a fotografului de natură de renume mondial Máté Bence, „Vânătoare fără sânge”, a fost vernisată pe 19 august în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe. Expoziția, formată din 15 ecrane în formă de U, include peste 600 de fotografii de natură iluminate, atent selectate din 18 ani de muncă. Expoziția de mare succes nu numai că aduce viața sălbatică mai aproape de oameni, dar încurajează și conservarea.

Expoziția se va încheia cu o conferinţă personală a lui Máté Bence pe 23 septembrie, la ora 19:00, în sala de conferințe a Colegiului „Székely Mikó”. Bence promite publicului o prelegere de două ore plină de umor şi autoironie, oferindu-le celor prezenţi o privire în culisele fotografiei. Prezentarea va beneficia de traducere simultană în limba română.

La deschiderea expoziției, publicul a avut șansa de a-l întâlni personal pe Máté Bence, unde a putut să-i simtă entuziasmul și pasiunea pentru profesia sa. O fotografie bună poate necesita uneori mii de clicuri și zile sau chiar luni de pândă. Conferinţa va fi cu siguranță o aventură interesantă.

Biletele pot fi achiziționate personal de la Casa Municipală de Bilete (doar cash) sau online pe www.eventim.ro la prețul de 30 de lei. Elevii, studenții și pensionarii pot cumpăra bilete la un preț redus de 15 lei doar de la Casa Municipală de bilete.

De asemenea, a fost editată o carte bilingvă maghiară-engleză cu materialele expoziției, care poate fi achiziționată de la biroul de turism Visit Covasna sau de la Muzeul Cinegetic la prețul de 400 de lei.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio