Ştiri

Ruleta sexuală: regulile jocului pervers care a pus pe jar medicii

Medicii din Spania au semnalat apariţia unui nou tip de petrecere sexuală, iniţiată în Serbia şi numită ruleta sexuală, după periculosul joc ruleta rusească.

Ruleta sexuală, un tip de petrecere sexuală care a apărut în Serbia, devine tot mai populară şi în rândul spaniolilor, au declarat mai mulţi doctori din Barcelona pentru publicaţia el Periodico.

Publicitate

Regula jocului ruleta rusească presupune ca la petrecere să fie invitată şi o persoană care are HIV, fără ca restul participanţilor să ştie despre cine este vorba. De asemenea, niciunul dintre invitaţi nu are voie să folosească prezervative ca să se protejeze în timpul actului sexual, persoanele interesate de astfel de întâlniri considerând că riscul implicat de ruleta sexuală, adică de a fi infectaţi cu virusul imunodeficienţei umane, care poate să provoace SIDA, creşte senzaţia de plăcere.

Doctorul Josep Mallolas de la Spitalul Clinic din Barcelona a precizat că, de regulă, astfel de petreceri sunt organizate de bărbaţi homosexuali şi că în ultimii ani au apărut tot felul de trenduri sexuale periculoase care arată că oamenii nu mai iau în serios pericolul SIDA.

Ruleta sexuală se pare că a apărut pentru prima dată în Serbia. Anul trecut, o stripteuză din Serbia, Tijana, povestea că la aceste petreceri bizare iau parte iubitorii de sex extrem, participanţii poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV, notează metro.co.uk. „Bogătaşii organizează astfel de petreceri riscante pentru alţi prieteni cu bani. Sunt atraşi de combinaţia de sex şi pericol, de ideea că ei ar putea fi cei care vor face sex cu persoana infectată cu HIV”, declara dansatoarea exotică.

Psihoterapeutul sexual Kate Morley a declarat pentru „Daily Mail” că persoanele interesate de astfel de petreceri simt că senzaţiile trăite vor fi cu adevărat intense numai dacă îşi asumă riscuri foarte mari. „Este ca şi cum ar combina orgasmul cu o doză mare de adrenalină. Însă este o alegere extrem de periculoasă”, a avertizat Morley.

(adevarul.ro)

Publicitate
banner we radio