Ştiri locale

RGT România aproape de tine – eveniment organizat în premieră la Sfântu Gheorghe

Ready Garment Technology România, unul dintre cei mai mari angajatori din judeţul Covasna cu aproape 1.100 de angajaţi, a organizat vineri, 30 iunie, evenimentul RGT România aproape de tine”. Redăm mai jos comunicatul de presă al companiei:

„Ready Garment Technology România se implică în mod constant în dezvoltarea comunităţii locale din întreg judeţul Covasna, atât din zonele punctelor de lucru – Sfântu Gheorghe, Baraolt, Estelnic – dar ne preocupă în acelaşi timp şi celelalte localităţi ale judeţului.

Publicitate

Iar pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de oamenii din judeţul Covasna, am organizat în premieră evenimentul RGT România aproape de tine” la care au participat vineri, 30 iunie, aproximativ 40 de persoane – reprezentanţi ai autorităţilor locale din mai multe comune şi oraşe ale judeţului, ai instituţiilor publice partenere, instituţii de învăţământ, simpli vizitatori şi jurnalişti.

În cadrul evenimentului, directorul de vânzări al RGT România, Ema Alexa, a început prin a le mulţumi celor prezenţi pentru colaborarea şi implicarea în procesul de recrutare a forţei de muncă, pentru o dezvoltare continuă a comunităţii şi a locuitorilor judeţului Covasna. Totodată, Ema Alexa a făcut şi o scurtă prezentare a celor 24 de ani de când Ready Garment Technology activează în ţara noastră, vorbind printre altele despre evoluţia celor trei puncte de lucru din judeţ, despre dezvoltarea şi pregătirea continuă a personalului sau colaborarea fructuoasă cu autorităţile locale.

De asemenea, noul director operaţional al RGT România, Frank Schaefer, le-a vorbit celor prezenţi despre dezvoltarea fabricii şi investiţiile de peste 5 milioane de euro făcute în ultimii doi ani în tehnologii moderne care să vină în ajutorul celor peste 1.100 de angajaţi actuali ai RGT România. Astfel, societatea noastră demonstrează încă o dată că este dispusă să investească permanent, lucru care denotă o stabilitate economică şi implicit una socială, fiind într-o continuă căutare de forţă de muncă, planurile companiei pentru judeţul Covasna fiind unele pe termen lung.

Au fost alături de noi la acest eveniment reprezentanţi ai Primăriilor Bixad, Ghidfalău, Ozun, Covasna, Boroşneu Mare, Valea Crişului, Arcuş, Hăghig, Liceele „Kos Karoly” şi „Puskas Tivadar”, şi ai AJOFM Covasna, cărora le mulţumim încă o dată pentru colaborare şi sprijinul oferit.

În toţi cei 24 de ani de când RGT România activează în judeţul Covasna, autoritățile locale ne-au fost partener de ajutor şi încredere. Nu poate exista o dezvoltare sustenabilă și de durată fără o bună relație public-privat. Vă mulțumim pentru faptul că ați înțeles că este în favoare comunității dezvoltarea economică și industrială, vă mulțumim pentru deschiderea de care ați dat dovadă și mai ales vă mulțumim pentru sprijinul acordat în formarea echipei noastre. Acest sprijin a fost un factor decisiv pentru dezvoltarea noastră și continuă să fie un factor deciziv și în situația economică și socială acutală. Avem nevoie de dumneavoastră pentru că doar împreună dezvoltăm, împreună clădim un viitor pentru familiile noastre și pentru comunitatea din care provenim. „Valea pantalonilor” va exista în continuare și județul Covasna va fi și pe viitor punctul central al producției de pantaloni din sud estul Europei.

Echipa RGT România”

Publicitate
Publicitate
banner we radio