Ştiri locale

Rezultatele Concursului Judeţean al Pompierilor Voluntari

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, în colaborare cu Consiliul Judeţean Covasna, a organizat şi desfăşurat duminică, la Dalnic, concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă – faza judeţeană, la care s-au prezentat 6 echipaje de pompieri voluntari.

Întrecerea a constat în executarea corectă şi într-un timp cât mai scurt a probelor de concurs care au rămas aceleaşi ca în anii precedenţi: „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Dispozitivul de intervenţie” şi cea mai spectaculoasă dintre toate probele, „Ştafeta 4 x 100 m”.

Publicitate

A fost un concurs unde fiecare echipa participantă a avut posibilitatea de a demonstra pe deplin nivelul pregătirii sale. În funcţie de munca în echipă, experienţa, viteza şi îndemânarea concurenţilor, clasamentul final a arătat astfel:

– Locul I: SVSU Boroşneu Mare, sat Leţ

– Locul II: SVSU Ozun

– Locul III: SVSU Cernat

– Locul IV: SVSU Dalnic

– Locul V: SVSU Reci, SVSU Valea Crişului

Toţi concurenţii au primit diplome de participare, diplome de merit, cupe şi medalii, precum şi premii în bani din partea Consiliului Judeţean Covasna.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Boroşneu Mare – sat Leţ va reprezenta judeţul Covasna la faza interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la Bistriţa Năsăud, în luna iulie.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al ISU Covasna

Sublocotenent Tolvaj Marius

Publicitate
banner we radio