Ştiri

Rezultatele autopsiei în cazul fotbalistului Patrick Ekeng

Autopsia în cazul fotbalistului Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morţii, urmând să fie făcute alte teste în regim de urgenţă, inclusiv examen toxicologic, au declarat surse apropiate anchetei.

Fotbalistul ar fi avut inima foate mărită, ceea ce indică o problemă cardiacă, au declarat surse judiciare. Cu toate acestea, autopsia în cazul lui Ekeng nu este relevantă.

Publicitate

Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală(INML) au efectuat, luni, autopsia pe trupul fotbalistului Patrick Ekeng. Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că rezultatele obţinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exactă a morţii fotbalistului. Aceleaşi surse spun că nu au fost puse concluzii scrise şi că urmează ca, în regim de urgenţă, să fie făcute alte teste, printre care şi examen toxicologic.

La autopsie a asistat şi un medic venit din Camerun, la cererea familiei. Câteva dintre rudele fotbalistului au fost prezente, luni, la sediul INML, printre ele şi fratele fotbalistului, urmând ca marţi să ajungă în ţară şi soţia.

Sursele citate au declarat că până la acest moment nu a fost elaborat un document oficial din parta INML pentru că familia nu a adus, încă, un paşaport al lui Patrick Ekeng.

(Mediafax)

Publicitate
banner we radio