Ştiri locale

„Retroparada primăverii” de la Sfântu Gheorghe, amânată din cauza ninsorii

Evenimentul automobilistic „Retroparada primăverii”, organizat de Retromobil Club România, care ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă în municipiul Sfântu Gheorghe, a fost anulat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Thomas Perpits, preşedintele filialei Covasna, a declarat că evenimentul va fi reprogramat, întrucât ninsoarea căzută în ultimele zile „a dat planurile peste cap” şi va avea loc, cel mai probabil, în luna mai.

Publicitate

„Vom reprograma evenimentul, încă nu am stabilit data. Am fost la Primărie şi ne-au spus că săptămâna viitoare nu se poate pentru că Piaţa centrală e ocupată că sunt Zilele oraşului, apoi urmează un alt eveniment, dar probabil că ne vom întâlni în luna mai şi sperăm că atunci nu o să ningă”, a declarat Thomas Perpits.

La evenimentul de sâmbătă ar fi urmat să participe aproximativ 30 de maşini fabricate până în anul 1988, iar în program era prevăzută şi o paradă pe străzile din municipiu.

Retromobil Club România a luat fiinţă în primăvara anului 1998 şi organizează periodic parade, raliuri, expoziţii şi simpozioane.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio