Info Trafic, Ştiri locale

Restricții de circulație în timpul Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc

Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc va lua start marți din Sfântu Gheorghe cu prologul concursului. În timpul prologului, pe o perioadă de o oră, mai multe străzi din oraş vor fi închise circulației. De asemenea, miercuri, în timpul etapei Castelelor mai multe străzi din Sfântu Gheorghe vor fi închise pentru o durată de 15 minute.

Anul acesta municipiul Sfântu Gheorghe va avea un rol important în organizarea și desfășurarea celei mai importante competiții sportive estivale din regiune, Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc. Deschiderea oficială, prezentarea echipelor participante, respectiv prologul de 5,4 km se vor desfășura în centrul orașului Sfântu Gheorghe pe data de 7 august 2018, marți, între orele 19.00 și 20.00.

Publicitate

În afara prologului din 7 august, cicliștii vor trece de mai multe ori prin oraș.

În data de 8 august, ora 11, prima etapă a concursului ia startul din Piața Libertății, iar cicliștii vor părăsi localitatea spre orașul Covasna prin străzile 1 Decembrie 1918, Locotenent Păiuş David și Constructorilor. În jurul orei 13 venind dinspre Târgu Secuiesc, echipele ajung la Sfântu Gheorghe și continuă drumul spre Micfalău prin strada Constructorilor, strada Locotenent Păiuş David și strada Lunca Oltului. În jurul orei 15:30 trecând prin Baraolt, Hăghig și Vâlcele, echipele ajung în fața primăriei prin strada Kós Károly, strada Țigaretei, bulevardul general Grigore Bălan, strada 1 Decembrie 1918.

În data de 9 august, ora 11, echipele iau startul din Piața Libertății și trec prin strada Ciucului spre Miercurea-Ciuc.

În vederea desfășurării în bune condiții a competiției, străzile indicate pe hartă cu roșu VOR FI ÎNCHISE CIRCULAȚIEI PUBLICE în data de 7 august pentru o oră. În data de 8 și 9 august străzile menționate mai sus vor fi închise pentru câte un sfert de oră în timpul trecerii echipelor prin oraș. Angajații de la Poliția Județeană, Jandarmerie, Poliția Locală și voluntarii vor avea grijă ca restricțiile să fie respectate de toată lumea. Organizatorii și cicliștii profesioniști contează pe interesul și susținerea locuitorilor, și le cer înțelegerea în cazul inevitabilelor restricții de circulație.

Publicitate
banner we radio