Ştiri

Reprezentanta Indiei este câştigătoarea titlului Miss Univers 2021

Harnaaz Sandhu din India a câștigat titlul de Miss Univers 2021 în cadrul concursului organizat în acest an în Israel.

Miss Univers 2021 şi-a desemnat câştigătoarea, este o tânără din India. Pe locul doi, respectiv trei s-au clasat Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud, potrivit CNN.

Publicitate

Miss Univers 2021 a avut un discurs adresat tinerilor, încurajându-i să aibă încredere în ei. „Sunteţi unici şi asta vă face frumoşi. Nu vă mai comparaţi cu ceilalţi. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a spus câştigătoarea titlului.

80 de femei din întreaga lume au concurat pentru titlul de Miss Univers, ţinut în oraşul Eliat din Israel.

Israelul a găzduit concursul Miss Univers pe 12 decembrie în pofida impunerii de restricţii de călătorie în încercarea de a limita răspândirea noii variante de coronavirus. Participanţii la concurs, care s-a desfăşurat în staţiunea Eilat de la Marea Roşie, au fost supuşi testării PCR la fiecare 48 de ore.

“Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie. Vom şti cum să gestionăm lucrurile. Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula”, declara înainte de competiție ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov.

Publicitate
Publicitate
banner we radio