Ştiri

Recrutare pentru cariera militară. Oportunităţi pentru elevii de la matematică-informatică

 

Eşti o persoană dinamică, energică, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară? Acum este momentul! Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară!

Elevii care au absolvit în acest an clasele a IX-a și a X-a, la profilul matematică-informatică, se pot transfera în clasa a X-a, respectiv a XI-a, la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova.

Publicitate

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii de recrutare:

– să aibă media generală cel puțin 8 în clasele a IX-a, respectiv a IX-a și a X-a;

– să aibă media cel puțin 7 la disciplinele matematică, informatică, fizică și limba engleză în clasele a IX-a, respectiv a IX-a și a X-a;

– să aibă nota la purtare cel puțin 9 în clasele a IX-a, respectiv a IX-a și a X-a;

– să nu fi repetat niciunul dintre anii de studii liceale și să nu fie în situația de corigență.

Pentru întocmirea dosarului de candidat sunt necesare următoarele documente:

– copia legalizată a certificatului de naştere;

– copia cărţii de identitate;

– copia cărţii de identitate a părinţilor sau întreţinătorilor;

– adeverință cu situația școlară pe fiecare an de studii, eliberată de unitatea de învățământ liceal, din care să reiasă profilul/specializarea la care solicitantul a absolvit clasa a IX-a, respectiv clasa a X-a, media generală de absolvire a claselor a IX-a, respectiv a IX-a și a X-a, mediile la disciplinele matematică, informatică, fizică și limba engleză în clasele a IX-a, respectiv a IX-a și a X-a, precum și nota la purtare în clasele a IX-a, respectiv a IX-a și a X-a.

De asemenea, sunt necesare efectuarea vizitei medicale și susținerea probelor de selecție aptitudinală (teste psihologice și fizice).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidat este 29 iulie 2016, potențialii candidați trebuie să se adreseze Biroului Informare Recrutare Covasna, în municipiul Sfântu Gheorghe, str. Kós Károly, nr. 3, telefon 0267311209, int. 114, sau 0267351029, pentru a obține documentele necesare întocmirii dosarului, și detalii legate de etapele care sunt de parcurs.

Programul de lucru cu publicul al Biroului Informare Recrutare este: luni, miercuri, joi, vineri: 08,30–16,30, marți: 08,30–18,30.

Informații mai puteți găsi și pe site-urile oficiale, la adresele www.recrutare.mapn.ro, sau www.mapn.ro.

Publicitate
Publicitate
banner we radio