Ştiri locale

Record în luna ianuarie! 9.500 de urcări pe pârtiile de schi de la Şugaş Băi

Luna ianuarie a consemnat un record absolut de urcări ale schiorilor pe pârtiile de la Şugaş Băi, fiind vândute 9.500 de tichete.

Sepsi ReKreativ, societatea care administrează pârtiile de schi de la Şugaş Băi şi patinoarele din Sfântu Gheorghe, a prezentat o scurtă statistică pentru acest sezon de iarnă.

Publicitate

Conform cifrelor oficiale, luna ianuarie a înregistrat un nou record în ceea ce priveşte numărul de urcări pe cele două pârtii de schi de la Şugaş Băi, fiind vândute 9.500 de tichete. Suma reprezintă aproape cât cifrele pentru lunile ianuarie şi februarie din sezonul trecut la un loc.

În total, în această iarnă la Şugaş Băi au fost vândute 17.200 de tichete pentru cele două pârtii de schi.

La această oră doar pârtia mică de schi mai este deschisă iubitorilor de sporturi de iarnă, iar în funcţie de vreme aceasta va mai sta deschisă până la sfârşitul lunii februarie.

În ceea ce priveşte cele două patinoare din Sfântu Gheorghe, din statistica prezentată se observă o „migrare” a oamenilor dinspre patinoarul mobil din centru spre patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi.

Conform bilanţului, la patinoarul din centru în lunile decembrie şi ianuarie au fost vândute 2.200 de bilete pentru adulţi şi 5.700 pentru copii, iar la Arenă 3.550 bilete pentru adulţi şi 3.600 pentru copii.

Numărul total de bilete vândute este asemănător cu cel din sezonul trecut, însă numărul biletelor pentru patinoarul acoperit a crescut în detrimentul celui din centru.

În funcţie de vreme, patinoarul mobil din Piaţa Centrală va mai fi deschis până la sfârşitul lunii februarie, începutul lui martie, iar patinoarul acoperit până cel puţin la sfârşitul lunii aprilie.

Publicitate
Publicitate
banner we radio