Ştiri locale

Recomandările Jandarmeriei pentru meciurile din Cupa României la baschet feminin

În perioada 8-12 februarie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna vor asigura măsurile de ordine la meciurile de baschet feminin ce se vor desfăşura în cadrul Final 8 a Cupei României, la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din municipiul Sfântu Gheorghe.

Pentru  asigurarea unui climat de normalitate pe timpul celor 8 jocuri sportive, aducem la cunoştinţa celor interesaţi câteva aspecte privitoare la prevederile Legii 4/2008, modificată, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Spectatorilor le este interzis:

– să pătrundă în arena sportivă în stare vădită de beţie, manifestată prin vorbire incoerentă, mers sinuos şi dificultăţi de orientare temporal-spaţială;

– să provoace ori să participe efectiv la scandal în incinta bazei sportive;

– pătrunderea pe suprafaţa de joc, fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la un an şi interzicerea accesului pe stadioane pe o perioadă de la 1 an la 2 ani.

Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani, deţinerea, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie.

Organizatorul competiţiei sportive are obligaţia să stabilească şi să aducă la cunoştinţa spectatorilor locurile unde este permisă amplasarea materialelor de publicitate vizuală.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

\"16508082_1853903494865196_2729116250040639190_n\"

Publicitate
banner we radio