Sport, Ştiri locale

Raluca Artene reprezintă România la un turneu important din Italia

Înotătoarea Raluca Artene din Sfântu Gheorghe va reprezenta România la una dintre cele mai importante competiţii de nataţie ale momentului ce se va desfăşura la Legnano, Milano.

A 20-a ediţie a Trofeo Sprint di Legnano – 18 Memorial Betti va alinia la start, pe 20 noiembrie, mai mulţi înotători proeminenţi ai scenei internaţionale, medaliaţi la Campionatele Mondiale şi Jocurile Olimpice, precum Frederick Bousquet, Fabio Scozzoli, Simone Sabbioni, Marco Orsi, Matteo Rivolta, Arianna Barbieri, Arianna Castiglioni, Ilaria Bianchi şi alţii.

Publicitate

Legitimată la ACS CIPRIAN Sfântu Gheorghe, Raluca Artene este singura reprezentantă a României, iar în Italia va înota cot la cot cu nume mari din nataţia mondială. Obiectivul stabilit de antrenorul Ciprian Grosu pentru multipla campioană naţională în vârstă de 13 ani este de cel puţin o medalie în probele de 50 şi 100 de m. spate.

La a 20-a ediţie a Trofeo Sprint di Legnano – 18 Memorial Betti s-au înscris 614 sportivi, din 31 de cluburi.

Antrenorul Ciprian Grosu ne declară: „Este o competiţie cu caracter internaţional inclusă în calendarul Ligii Europene de Nataţie (LEN), iar programul competiţiei se va desfăşura astfel – dimineaţa calificări şi după masă finale, premierile se vor efectua la nivel de juniori şi open. Aşadar, competiţia oferă senzații tari și performanțe de cel mai înalt nivel”.

Publicitate
banner we radio